Pagini

luni, 5 ianuarie 2015

Cafe No 6/ Malmo




Hello dreamers!! Happy new year!! 
Anul nou sa ne aduca tot ce ne dorim, pace, implinire, ganduri pozitive si super multa inspiratie si creativitate.
Sper ca nu m-ati dat la missing persons :)) sau sa credeti ca am plecat in tarile calde si lancezesc pe undeva pe vreo plaja magnifica, din pacate NU, doar ca shame on me am fost cam lenesa, nu ca e ceva nou sub soare dar in cele doua saptamani de concediu care au trecut atat de repedeee am avut parte de super relaxare.
Un Craciun minunat in familie, daruri multe, bradul meu de Craciun a facut senzatie ca in fiecare an, masa de Craciun pur si simplu magnifique, poate asa se explica cele 4 kg??hmm...vin, ciocolata, portocale, miros de brad, decoratiuni roz si sclipicioase, nopti calduroase cu biscuiti si filme de sezon.
Lerul la locul lui de cinste iar totul a mers ca uns.
Anul nou ne-a prins tot impreuna, prieteni dragi si atmosfera de vis, am trecut in noul an ca la carte, somon, struguri 12 boabe la miezul noptii, vasc, artificii, lumanari albe, sampanie si urari de bine, ce mai, sa ne tot mearga bine :)

2015 incepe bine, cu un nou post despre locuri frumoase all over the world, de data asta mergem in Suedia, Malmo unde o descoperim pe Cafe No 6.
Stilul scandinav isi pastreaza locul binemeritat in topurile de design interior din lume dar si din sufletul meu.
Atat de simplu si de soft, curat, geometric dar imbietor si familiar in acelasi timp.
Cafe No 6 din Malmo este locul unde cunoscutii se intalnesc la cea mai buna cafea de dimineata dupa spusele lor, la micul dejun, brunch sau lunch.
Cafea, sucuri si patiserie, toate te fac sa intri si sa ramai client fidel, se zice..
Poate voi avea si pareri,proprii candva dar va arat si cateva poze, veti recunoaste faianta alba, insertii de lemn si accente negre, podeaua sah, flori vii,  lampi minimaliste de fier si tablouri foarte cool ce insufletesc atmosfera dandu-i un aer tineresc, designist si extrem de modernist.









Sursa foto : www.google.com
www.number6.se

Just lovely, pentru mai multe detalii in caz ca aveti nevoie de o sugestie de new hot spots in vederea unei calatorii va las si link-ul unde gasiti datele de contact, adresa si mai multe poze.
Spotted!
Love ur home!C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu