Pagini

miercuri, 19 noiembrie 2014

MonoChrome














Sursa foto : www.pinterest.com

Iubesc albul...iubesc spatiile mari si deschise, ferestrele lungi din podea pana in tavan tipice caselor vechi pe care le iubesc de asemenea :))
Iubesc parchetul alb, soba neagra tipica stilului scandinav, covoarele pufoase si pernele mixate textural.
MonoChrome este un proiect de cool hunting pentru ca la noi este un stil de amenajare mai rar dat fiind faptului ca la noi casutele sunt ceva mai micute si nu dispunem de asa mult spatiu de creatie, din pacate. 
De curand am descoperit ca imi este pe plac, acest stil simplu, minimalist dar cosy in acelasi timp, nu se pune accent pe sticla si otel ca in cazul celui minimalist exclusiv, ci cuprinde obiecte statement ce il fac deosebit si calduros.
Tablori mari, scaune simple dar de efect, scaune de designer, perdele albe imaculate si greoaie, pete de covor din blana, plante mari de un verde efervescent, carti si reviste pe post de policioare, lumanari, rame goale si candelabre de cristal.
Este o idee buna si pentru un apartament mic dar va dau un sfat, combinati albul cu pete de culoare, tapet floral sau modele geometrice.
Am intalnit acest stil si intr-un hotel in Barcelona, in care by the way, voi reveni in aprilie, my bday month, can't waaiiit!!
Pana atunci vine revelionul, ce propuneti???
Love ur home!C

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu