Pagini

miercuri, 12 noiembrie 2014

Creative Christmas






Sursa foto : www.pinterest.com

Maybe it's a little bit earlier...tot aud asta cand ma angajez intr-o discutie efervescenta despre Craciun, ca e devreme, ca e inca soare si cald, dar... parca a nins acum doua saptmani, nu???
Anyway daca ei vor sa fie Grinch, eu nu...sunt incantata de perioada ce vine, si asa e scurta si trece repede de ce sa nu incepem mai devreme.
Daca si magazinele sunt pline deja si reclamele sunt instalate pe televizoare, marketingul merge inainte va propun si eu variante de braduti si decoratiuni, hand made, idei creative, gandite de altii mai destepti ;))
In orice casa si in orice spatiu oricat ar fi de mare sau din contra de mic, ca de multe ori spatiul e problema noastra, unde sa mai inghesuim un copac impopotonat, e loc cu siguranta pentru un bradut traditional sau modern. Putem face un colt de sarbatoare din ce avem prin casa, un brad intelectual (hahah) din carti sau din stinghii de lemn aranjate pe perete si decorate cu globulete, sau din obiecte mici si dragi si dragi asezate strategic in forma de ghici ce, de brad :)))
Dar variantele sunt multe si cum mai aflu ceva nou va mai arat, dar sa nu va lipseasca coltul de Craciun :)
Love ur home!C



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu