Pagini

duminică, 9 noiembrie 2014

Cooper Touch

Nu stiu cum m-am procopsit cu gripa asta teribila, dueri de cap si mai mult ceai ca de obicei, dar are si o parte buna, ca pot sa navighez pe site-urile mele preferate de design interior si design de obiect si pot sa va arat si voua cateva.
De la o vreme citesc tot mai mult despre stilul Bauhaus, stilul amenajarii industriale, minimaliste, unde se foloseste mult otel, multa sticla, nu este nimic pompos si nimic exagerat.
Cireasa de pe tort in stilul industrial este data de obiectele statement, cool, cu accente urbane, cum ar fi print-urile digitale, plantele foarte mari si lampile de cupru.
Aici vroiam sa ajung, la cooper lamps, mi se par extrem de "in" si ofera un final touch oricarui spatiu.
Le-am vazut in magazine, in spatii urbane amenajate pentru intalniri, in bistro-uri, in brutarii, in spatii pentru birouri si in case decorate in stil minimalist. Cuprul este un material foarte maleabil si un foarte bun conductor de electricitate de aceea este si foarte utilizat in industria obiectelor de iluminat atat indoor cat si outdoor.
Dar nu numai, este folosit si pentru centrale de apa si caldura deoarece retine caldura mult timp, si pentru obiecte de decor, vase, vaze si statuete, inca din cele mai vechi timpuri.
Aceste obiecte de cupru au facut dovada vie a stramosilor nostri, cand au fost descoperite de arheologi, vechi de sute sau mii de ani.


Sursa foto : www.pinterest.com
A chic bakery in Berlin


Sursa foto : www.pinterest.com

Nici nu ma asteptam la altceva de la Berlin, unul dintre cele mai hot spot atat in moda cat si in design interior.
Da tonul in materie de trenduri an de an si ofera cea mai pestrita imagine de oameni misto.


Un site foarte dragut de unde se pot achizitiona aceste lampi, este www.finnishdesignshop.com sau www.urbanoutfitters.com
Check them out.











Love ur home!C




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu