Pagini

luni, 17 noiembrie 2014

Brunch time in London


New spotted...am gasit un nou loc dragut de coffee breake sau de baut un pahar de vin cu prietenii...numai ca trebuie sa luam avionul pana la Londra pentru el, dar asta nu e o problema nu?:))
Se numeste Hally's si este situat in Parson Green, un cartier din Londra parte a zonei Hammersmith si Fulham, mai exact 60 New Kings Road.



Este o cafenea deschisa in iunie 2013 de catre Anna Halliday si sotul sau Philipe Beatty. Cei doi s-au inspirat din stilul relaxat de langa ocean, si s-au hotarat sa o deschida dupa un road trip in California unde s-au indragostit de stilul lor, luminos, vibrant si fresh, dupa spusele celor doi.
Anna a renuntat la job-ul ei din domeniul publicitatii si s-a dedicat intru totul acestui loc incantator.
Fie ca bei o cafea, un cappucino, iei micul dejun sau brunch-ul sau ca bei un pahar de vin, acest loc satisface orice gust.
Dispune de o selectie deosebita de cafea, ceai, prajituri, patiserie, mancare sau diferite soiuri de vin.
Inspirata din calatoria in California locatia a fost regandita ca o casa de pe plaja, cu pereti albi de caramida, multa verdeata, pete de culoare, mici obiecte vesele. Ca stil cel mai mult imi plac scaunele colorate si combinatia dintre bistro frantuzesc cu stilul coastal,  cu accentele vii de culoare si elementele geometrice.
Situat in Londra se situeaza ca o pata de culoare pentru englezi care si-au creat din acest loc un stil de viata.
Sper sa ajung cat mai repede, mi-am planificat oricum cateva zile la Londra in decembrie sper, dar acum imi doresc si mai mult, sa beau un cappucino si sa mananc un cupcake in acest loc super cool.
Love ur home!C

























Sursa foto : www.pinterest.com
http://www.hallysparsonsgreen.com












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu