Pagini

marți, 28 octombrie 2014

2. Top trei today

Hello guys!
Azi am reusit sa ajung un pic mai devreme acasa, treaza de la 6, am terminat treaba la birou, dupa am alergat prin oras dupa o pereche de pantofi nici prea chinuitoare dar nici prea confortabila ca atunci n-ar mai avea haz, nici prea rosie nici prea neagra...oricum ar fi nu i-am gasit, mai incercam si maine, am cumparat un vraf de reviste, mai exact tot ce a aparut pe luna noiembrie, iar acum sunt in sfarsit linistita :))
Acum pot sa va arat top trei today din aceasta saptamana, trei piese care mi-au placut foarte mult, si care culmea se potrivesc si cu vremea de afara...
Trei piese inspirationale de la care cu siguranta poate pornii amenajarea oricarui spatiu gol care are nevoie de o idee.
                                                   sursa foto: www.weheartit.com





Cheia oricarui spatiu lipsit de personalitate poate fi un set de perne asortate corect stilului incaperii iar cel mai fericit caz mi se pare mixul de perne din texturi diferite, una de matase, una de brocart, una de blana si lista poate continua, vedeti prima poza.
Alt truc de succes poate fi adaugarea unei piese statement, ceva deosebit, ceva ce nu urmeza linia decorului ci sparge armonia spatiului. Un scaun ciudat, un tablou sau diferite obiecte vintage sau din alta cultura, mie imi plac cele din cultura tibetana.
Ca tot venii frigul putem profita si inlocuii draperiile de matasea sau voal cu cele mai groase din materiale naturale sau fibra de lana.
O pasiune nebuna o am pentru textile, pentru materiale si tesaturi de tot felul, petrec ore in sir in anumite depozite de unde cumpar materiale si fac perdele si huse; 
Mi se pare foarte inspirata metoda de a prinde draperiile cu snururi direct pe galerie, foto 3.
Sper ca va ajut cat de putin, pe mine ma ajuta foarte mult aceste poze care vin de la oameni profi in acest domeniu minunat.
Love ur home!C


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu